Kristi Himmelfartsdag

En grå dag her på Ballstad, men små glimt av litt mer lys dukker opp av og til. Fra i dag er det midnattsol på Ballstad, og den vil være over horisonten døgnet rundt fram til natt til 18. juli 🙂 Det blir vel muligheter til å få fotografert midnattsola etter hvert.

Skjermutklipp fra mitt militære rulleblad, av praktiske årsaker tatt i går.

I dag står jeg bokført med 17 000 tjenestedager i Forsvaret. Av en eller annen grunn starter rullebladet med ankomst rekruttskolen KNM Harald Hårfagre på Madla 7. januar 1970, mens sannheten er at jeg møtte på Haakonsvern 6. januar, og var gjennom diverse ting der, bl.a. legekontroll på sykestua. Uansett er det et faktum at jeg har vært i Forsvaret i overkant av 46,5 år. Bare ca 10 måneder i denne perioden har jeg vært på utsida, det var den gang jeg gjorde nordlending av meg i 1974. Nå ser jeg slutten på det hele. Ved kommende månedsskifte har jeg bare 4 måneder igjen som ansatt i Forsvaret, og det er helt i henhold til planen som ble lagt før jeg startet med 20 % AFP sommeren 2014.

Legg igjen en kommentar