Det går mot langhelg igjen

Ei ny langhelg står foran oss, eller i alle fall meg. Etter jobb i morgen går turen direkte til Ballstad. Derfor var det greit å legge inn litt ekstra motbakke på hjemturen i dag.

Høydekurve for dagens sykkeltur hjem fra jobb. Skalaen er feil, da jeg ikke har kalibrert sykkelcomputeren. Endepunktet skal være på 85 moh, men kurven som sådan vil bli seende slik ut uansett.

Før jeg laster bilen for langhelg i morgen tidlig skal det avvikles et medlemsmøte i Slektshistorisk Forening i Harstad i kveld. I går var det generalforsamling i borettslaget. Det har ikke bydd på problemer å få fylt opp de to kveldene jeg hadde her hjemme denne uka, etter at jeg søndag kveld kom fra Ballstad etter ei langhelg som startet allerede etter jobb tirsdag i forrige uke.

Ei fin kveldsstund på Ballstad i forrige uke.

Noen fine dager ble det i forrige uke, selv om nasjonaldagen ble litt våt i starten. Dette bildet er fra ei sein kveldsstund, tatt en halvtime før midnatt 18. mai. Jeg håper på mange slike kveldsstunder utover.

Legg igjen en kommentar