Selveste 17. mai

Ja, da var det den dagen igjen, dagen da vi viser hvor stor pris vi setter på å bo i et fredelig, fritt og selvstendig land. For 3. år på rad tilbringer jeg dagen på Ballstad, men i år slapp jeg å bruke kvelden til hjemtur. Et par seniordager gjør at denne helga blir ekstra lang i år.

Tradisjonell markering ved fiskermonumenter på Gløsen på Ballstad.

Her på Ballstad går toget fra Ballstad skole til Gløsen, med markering ved fiskermonumentet der, og tilbake til skolen. I dag var det noe vindfullt der oppe, selv om de fleste har oppleve verre. I tillegg var det ikke helt tørt…

Kirsti sitt hus i bakgrunnen.
Ikke god å bli truffet av, denne karen.

I ettermiddag ble det registrert at en stein var kommet nedover fjellsida bare 50-60 meter fra husveggen her, og blitt liggende i kjørebanen. Den har fått hjelp til å komme utfor hvitstripa. Den er anslått til å være 50-80 kg, så den kunne gjort mye skade om den hadde truffet noe. Huset har nå stått her i noen tiår, så vi får satse på at vi ikke plutselig har en slik en i døra…

Legg igjen en kommentar